Η επίσημη ανακοίνωση του VW Golf 8 σήμερα : Δείτε το Livestream εδώ

Ήρθε η στιγμή για τα μεγάλα αποκαλυπτήρια του νέου Volkswagen Golf 8. Σε λίγες μόνο ώρες, όλα θα αποκαλυφθούν σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην καρδιά της VW – στις εγκαταστάσεις Autostadt που βρίσκονται κοντά στο εργοστάσιο της στο Wolfsburg.

To Livestream θα αρχίσει στις 7:30 το απόγευμα και θα διαρκέσει 2 περίπου ώρες!

Λίγα άλλα αυτοκίνητα έχουν το παγκόσμιο αντίκτυπο του Golf, ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι είναι διαθέσιμο σχεδόν σε όλο τον κόσμο και έχει συγκεντρώσει πάνω από 35 εκατομμύρια πωλήσεις από την έναρξή του το 1974. Η όγδοη γενιά στοχεύει να είναι το πιο τεχνολογικά προηγμένο μοντέλο, με αρκετές σημαντικές αλλαγές και στην σχεδίαση του αλλά και στους κινητήρες του.

Σίγουρα με τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες, τις διαρροές και τα teasers της VW, γνωρίζουμε πως θα είναι εμφανισιακά και γνωρίζουμε ότι θα ενσωματώνει το Innovision Cockpit από το Touareg. Αυτό πρόκειται να αλλάξει ριζικά το βλέμμα του ταμπλό με το να απαλλαγούμε από πολλούς συμβατικούς ελέγχους καθώς αυτοί θα είναι ενσωματωμένοι στην κεντρική οθόνη. Κατά πάσα πιθανότητα θα αποχαιρετήσουμε και τα αναλογικά όργανα στο ταμπλό, καθώς αναμένουμε ακόμη και το βασικό μοντέλο να διαθέτει το digital cockpit.

Η ανανεωμένη πλατφόρμα MQB, θα έρθει μαζί με μια σειρά οικονομικότερων κινητήρων βενζίνης, πετρελαίου αλλά και υβριδικούς, με την VW να ανακοινώνει ήδη ότι οι GTI και R θα κυκλοφορήσουν το 2020.