Έρχεται μικρή ανανέωση για το Audi Q2

Το Q2 δεν είναι πλέον το μικρό “ψηλό” αυτοκίνητο της Audi, με την πρόσφατη έκδοση Citycarver του A1 να παίρνει δικαιωματικά αυτόν τον τίτλο. Παραμένει όμως ένα μικρό crossover που βρίσκεται στην αγορά για περισσότερο από 3 χρόνια και έφτασε η ώρα για το facelift του.

Από τα καλυμμένα κομμάτια του αυτοκινήτου καταλαβαίνουμε ότι η Audi θα αλλάξει και τους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες του Q2, ενώ στους εντελώς εκτεθειμένους προβολείς βλέπουμε τα ανανεωμένα LED φώτα ημέρας που το φέρνουν σε αρμονία με όλα τα υπόλοιπα νέα μοντέλα . Τα πίσω φώτα είναι επίσης απαλλαγμένα από καμουφλάζ, αλλά δεν βλέπουμε αλλαγές σε σχέση με την τρέχουσα έκδοση.

Όσο για την καμπίνα, για την οποία δεν υπάρχουν και φωτογραφίες, να μην περιμένετε μεγάλες αλλαγές πέρα από το ανανεωμένο infotainment σύστημα MMI και τα νέα γραφικά στον ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Η Audi Sport έχει υποσχεθεί να επεκτείνει τη σειρά SUV της και έχει ήδη ξεκινήσει με το Q3 RS Sportback και τα SQ8 / RS Q8. Θα υπάρξει ένα RS Q2; Είναι ασαφές ακόμα, αλλά το SQ2 θα συνεχίσει με σχεδόν 300 ίππους ως την πιο premium εναλλακτική του VW T-Roc R.

Αναμένουμε από την Audi να ανακοινώσει το facelifted Q2 κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο έτος.