Εξελίσσονται τα Plug-in Hybrid της Jeep®

Τα πρώτα εξηλεκτρισμένα Jeep® βρίσκονται ένα βήμα πριν περάσουν στην παραγωγή και η Jeep ετοίμασε ένα ξεχωριστό video για να τιμήσει του ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από την εξέλιξη τους.

Η ιστοσελίδα www.jeep.gr/4xe-hybrid που βρίσκεται ήδη στον αέρα, προσφέρει σειρά πληροφοριών για τα πρώτα Plug-in Hybrid μοντέλα της μάρκας που χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα 4xe θα προσφέρουν ακόμα υψηλότερες εντός και εκτός δρόμου δυνατότητες και παράλληλα δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 (<50γρμ./χλμ.).

Με τη νέα τεχνολογία της Jeep να έχει δοκιμαστεί σε ακραίες συνθήκες από τους μηχανικούς της Fiat Chrysler Automobiles, η μάρκα τιμά τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτή την προσπάθεια δημιουργώντας ένα ξεχωριστό video. Ήρωες τα μοντέλα και κυρίως οι άνθρωποι που πραγματοποιούν ένα επικό ταξίδι 3.800χλμ. από το εργοστάσιο του Mirafiori στο Τορίνο μέχρι το κέντρο χειμερινών δοκιμών στο Arjeplog στη Β. Σουηδία.

Μέσα σε μόλις 1 εβδομάδα, τα πρώτα Plug-in Hybrid μοντέλα της Jeep, κάλυψαν αυτή τη σημαντική απόσταση αντιμετωπίζοντας πραγματικές συνθήκες κυκλοφορίας, όπως εκείνες που θα αντιμετωπίζουν και οι χρήστες των Renegade 4xe και Compass 4xe σε λίγο καιρό. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής το υβριδικό σύστημα δοκιμάστηκε στα όρια του ώστε να εξασφαλιστεί η άριστη λειτουργία του κάτω από τις πλέον δύσκολες συνθήκες.

Στο νέο video με τις εντυπωσιακές εικόνες αποκαλύπτεται η συνέπεια και η αφοσίωση των μηχανικών και των δοκιμαστών που –όπως και για όλα τα SUV της Jeep- ολοκληρώνουν μια σειρά δύσκολων και περίπλοκων διαδικασιών έτσι ώστε να διασφαλίσουν ότι το σύστημα 4xe θα προσφέρει κορυφαία επίπεδα άνεσης, ασφάλειας και αξιοπιστίας.

Δελτίο Τύπου: FCA Greece