Η ανανεωμένη Jaguar F-Type

Πριν το F-Type γίνει ένα mid-engine αυτοκίνητο – εάν αυτό συμβεί ποτέ – η Jaguar θα εφαρμόσει ένα μικρό facelift στο τρέχον μοντέλο σύμφωνα με τις πολλές κατασκοπευτικές λήψεις με τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα. Οι γραφίστες στο Kolesa.ru έχουν απομακρύνει ψηφιακά το καμουφλάρισμα σε μια προσπάθεια να καταλάβουν τι κρύβεται πίσω από αυτά τα οχήματα δοκιμής.


Η πιο προφανής αλλαγή που παρατηρήθηκε στα αυτοκίνητα που δοκιμάζει η Jaguar, ήταν στο εμπρός μέρος που ένα σύνολο πολύ λεπτών προβολέων LED διατεταγμένων οριζόντια, δίνει μια πιο κομψή εμφάνιση. Μπορείτε να τα δείτε σε αυτή την απόδοση του νέου SVR F-Type με τους μεγάλους αεραγωγούς και την οροφή από ανθρακονήματα. Μικρές αλλαγές αναμένονται και στο πίσω μέρος, με τα φώτα οπισθοπορείας να ταιριάζουν με τα αυτά των πιο πρόσφατων μοντέλων της Jag.

H ανανεωμένη F-type θα ανακοινωθεί κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο έτος, τόσο σε coupe όσο και σε roadster εκδόσεις, με κινητήρα της Bmw που θα αντικαταστήσει τον υπερτροφοδοτούμενο V8 5.0-λίτρων. Η εσωτερική καμπίνα θα μεταφερθεί σε μεγάλο βαθμό από το τρέχον μοντέλο, με την προσθήκη περισσότερης τεχνολογίας, ενός καλύτερου infotainment αλλά και ψηφιακό κοντέρ.

One thought on “Η ανανεωμένη Jaguar F-Type

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.