Ανανέωση και του Jaguar F-Pace

Η Jaguar έχει μπει στη διαδικασία ανανέωσης των μοντέλων της. Πρόσφατα είδαμε τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες των ανανεωμένων πρωτότυπων XJ και F-type και τώρα ήρθε η ώρα για το μεγάλο Suv της εταιρείας.

Αν και αυτή είναι η δεύτερη φορά που το βλέπουμε στο δρόμο, το καμουφλάρισμα είναι σημαντικά λιγότερο και μπορούμε να διακρίνουμε ορισμένα από τα νέα χαρακτηριστικά.

Τα φωτιστικά σώματα εμπρός είναι πιο κομψά και μικρότερα και εξακολουθούν να “σβήνουν” στα φτερά. Νέα τεχνολογία φουλ Led θα είναι διαθέσιμη. Οι αλλαγές στην μάσκα είναι κρυμμένες, φαίνεται όμως ο διαφορετικός κάτω προφυλακτήρας και οι μεγαλύτεροι αερωαγωγοί. Τα πίσω φώτα έχουν μια λωρίδα για τα φλας, ενώ φαίνεται σαν να έχει επανασχεδιαστεί και ο πίσω προφυλακτήρας, μαζί με ένα νέο διαχύτη και απόληξη της εξάτμισης.

Το εσωτερικό του φρεσκαρισμένου F-Pace είναι πολύ καλυμμένο, επομένως δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με αλλαγές στην καμπίνα. Αναμένεται, ωστόσο, ότι το νέο F-Pace θα διαθέτει το τελευταίο σύστημα ψυχαγωγίας της Jaguar.

Το facelifted F-Pace πιθανότατα θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο έτος.