Η ανανεωμένη Panamera ίσως έχει έκδοση με 820 ίππους!

Η Porsche, κάνει βόλτες με την νέα Panamera α-καμουφλάριστη και οι φίλοι μας στο kolesa.ru δημιούργησαν ένα πιο ξεκάθαρο ψηφιακό πρωτότυπο βασισμένο στα αυτοκίνητα δοκιμών.

Από ότι φαίνεται λοιπόν, οι αλλαγές περιορίζεται στα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω και στους ελαφρά ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι στα φώτα Led ημέρας, τα οποία θα περιέχουν και τα φλάς. Σε αντίθεση με τα αυτοκίνητα από τις δοκιμές της Porsche, στο ψηφιακό πρωτότυπο, οι 2 μπάρες led είναι ενωμένες μεταξύ τους στην έξω μεριά. Μία πινελιά που θεωρούμε ταιριάζει πολύ.

Στην εμφάνιση μπορεί να μην υπάρχουν μεγάλες διαφορές, σίγουρα όμως θα έχουμε ανανέωση στους κινητήρες. Με την μεγαλύτερη, να αφορά την έκδοση “Lion” που δοκιμάζει η Porsche στις πίστες και φημολογείται ότι θα έχει 820 ίππους με διάφορες αναφορές να κάνουν λόγο για μία πιο λογική ιπποδύναμη των 750. Πρόκειται για μία πιο άγρια έκδοση που εκτός από την μεγαλύτερη ιπποδύναμη, σε σχέση με την Turbo s E-Hybrid, θα είναι και 250 κιλά ελαφρύτερη λόγω ενός απογυμνωμένου εσωτερικού χώρου και μικρότερης ηχομόνωσης.

Η ημερομηνία παρουσίασης, παραμένει ένα μυστήριο και υπολογίζουμε ότι θα γίνει στα μέσα του 2020.

Τρύφωνας Αλεξόπουλος

Ο Τρύφωνας Αλεξόπουλος είναι δημοσιογράφος αυτοκινήτου, υπεύθυνος σύνταξης του ιστότοπου carguys.gr και συντάκτης στο περιοδικό "New Technology Online" και στην εφημερίδα "Ενέργεια και Οικονομία". Παράλληλα είναι o Road Test Editor στο κανάλι CarGuysGr (YouTube).