Η κόντρα που όλοι περιμέναμε – Tesla Model S vs Porsche Taycan (ΒΙΝΤΕΟ)

 Πρόκειται για την κόντρα που όλοι περιμέναμε!

Γνωρίζαμε ήδη ότι η ηλεκτρική Porsche θα είναι πιο αργή στο ξεκίνημα της από το Tesla, ωστόσο έχει καλύτερη αντοχή στην δύναμη της και μπορεί να είναι πιο ευκίνητη, τουλάχιστον για τώρα. Φαίνεται επίσης ότι έχει μεγαλύτερη ισχύ σε υψηλότερες ταχύτητες.
Στον συγκεκριμένο αγώνα χρησιμοποιείται το Model S P100D, που είναι ουσιαστικά το εξερχόμενο μοντέλο.

Τώρα, η Tesla προσφέρει το model S Performance ‘Raven’, το οποίο διαθέτει αρκετές αναβαθμίσεις. Θα είναι πιο γρήγορο, πιο αποδοτικό και θα διαθέτει ένα ανανεωμένο προσαρμοστικό σύστημα ανάρτησης. Ενώ δεν είναι πολλά από τα παραπάνω, σημαντικά κριτήρια σε μία κόντρα 400 μέτρων, θα θέλαμε να δούμε και το μοντέλο S Performance εναντίον του Taycan στο μέλλον.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει μια πληθώρα βίντεο με αυτά τα δύο αυτοκίνητα πολύ σύντομα. Αν και αυτό το βίντεο είναι μια απλή κόντρα, αναμένουμε να δούμε πολλές άλλες μετρήσεις που δοκιμάζονται. Και μην ξεχνάτε, η Tesla έχει ήδη ένα μοντέλο S με το επερχόμενο ‘Plaid’ κινητήρα πίσω στο Nürburgring για περισσότερες δοκιμές … και ίσως για να θέσει μερικά νέα ρεκόρ!