Ο κορονοϊός δεν μπορεί να σταματήσει την νέα Porsche 911 Turbo

Η Porsche, όπως και οι περισσότερες εταιρείες άλλωστε, δεν θα αφήσει τίποτα να παρεμποδίσει τη απκάλυψη της πολυαναμενόμενης 911 992 Turbo & Turbo S.

Τους τελευταίους μήνες έχουμε δει χιλιάδες κατασκοπευτικές φωτογραφίες από καμουφλαρισμένα και μη αυτοκίνητα. Αρκετές φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στο Instagram νωρίτερα τον Φεβρουάριο, δείχνοντας ολόκληρο το αυτοκίνητο, μέσα και έξω. Η νέα Turbo είχε προγραμματιστεί να κάνει την μεγάλη επίσημη πρεμιέρα της, την ερχόμενη εβδομάδα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, αλλά εξαιτίας του κορονοϊού ακυρώθηκε όλο το γεγονός και μαζί τα σχέδια της Porsche.

Ένα βίντεο στον ιστότοπο της Porsche, δείχνει το αυτοκίνητο υπό κάλυψη, με έμφαση στα φαρδιά φτερά της Turbo. Το κάλυμμα, κρύβει τους γνωστούς αεραγωγούς στα πίσω φτερά, που βοηθούν στην τροφοδότηση του twin-turbo εξακύλινδρου κινητήρα με αέρα. Η Porsche προφανώς δεν έχει επιβεβαιώσει τα στοιχεία ισχύος ακόμα – που θα γίνουν γνωστά την επόμενη εβδομάδα – με τις φήμες να κάνουν λόγο για 650 ίππους και 800 Nm ροπής, με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK οκτώ σχέσεων, τετρακίνηση και τετραδιεύθυνση.

Αυτή είναι μία σημαντική αναβάθμιση από το μοντέλο Turbo S της σειράς 991, το οποίο είναι ήδη ικανό για 0-100 km/h σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα.

Με την ακύρωση της Έκθεσης της Γενεύης, η Porsche θα διοργανώσει μαι εκδήλωση σε Livestream στις 3 Μαρτίου στις 11:10 π.μ., όπου εκεί θα αποκαλύψει τα πάντα για το νέο της θηρίο.