Το πρώτο trailer του No Time No Die έχει πολλές Aston Martin!

Tο πλήρες τρέιλερ για το No Time to Die, την τελευταία ταινία James Bond με τον Daniel Craig, είναι εδώ και έχει πολλή δράση και πολλά αυτοκίνητα που θα προκαλέσουν συγκίνηση.

Αρχικά, επιστρέφει η περιβόητη (και κατεστραμμένη από το Skyfall με την οποία έφυγε στο τέλος του Spectre) Aston Martin DB5, που έχει τώρα Gatling όπλα πίσω από τους προβολείς.

Εκτός από το DB5, ο Bond βρίσκεται και πίσω από το τιμόνι ενός κλασικού Series II V8 Vantage, το οποίο δεν φαίνεται να έχει “παιχνίδια” πάνω του. Ένα νέο DBS Superleggera κάνει μια σύντομη εμφάνιση, με την οδηγό να είναι η νέα πράκτορας 00. Η Aston Martin λέει επίσης ότι το νέο supercar της Valhalla βρίσκεται στην ταινία, αλλά το επερχόμενο όχημα δεν εμφανίζεται σε αυτό το τρέιλερ.

Πέρα από τον Craig στην πέμπτη του ταινία ως Bond, βρίσκουμε την Naomie Harris ως Eve Moneypenny, τον Ralph Fiennes ως Μ, τον Ben Whishaw ως Q και τον Jeffrey Wright ως τον πράκτορα της CIA, Felix Leiter. Στα ευχάριστα νέα, η Léa Seydoux επιστρέφει, η Lashan Lynch μας συστήνεται ως μία νέα πράκτορας της M16 ενώ ο οσκαρικός Rami Malek αναλαμβάνει τον ρόλο του μυστηριώδους “κακού” με το ακόμα πιο μυστηριώδες όνομα Safin.

Η ταινία θέλει τον Μποντ να επιστρέφει από τη σύνταξη, όταν ένας φίλος του από τη CIA, ο πράκτορας Φίλιξ Λέιτερ, τον βρίσκει στην Τζαμάικα και του ζητά βοήθεια για να σώσουν έναν επιστήμονα που έχει απαχθεί, οδηγώντας τους έτσι στα ίχνη ενός μυστηριώδους κακοποιού, ο οποίος είναι οπλισμένος με μια νέα και επικίνδυνη τεχνολογία.

To No Time To Die θα κάνει την πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2020. Δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση για την Ελλάδα, στη Μεγάλη Βρετανία όμως η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 2 Απριλίου 2020.