Ακούστε τον ήχο του τετρακίνητου Yaris GR-4

Πριν από λίγες εβδομάδες, σας είχαμε παρουσιάσει τα πρωτότυπα του Yaris GR-4 και σας είχαμε αναφέρει όσα όσα γνωρίζαμε μέχρι τότε. Με το τελευταίο teaser βίντεο της Toyota, όχι μόνο μαθαίνουμε περισσότερα αλλά ακούμε και τον ήχο της εξάτμισης του.

Στο βίντεο ακούμε τον Master Driver Morizo, ο οποίος είναι οδηγός εξέλιξης της Toyota Gazoo Racing, να μας λέει πόσο αγαπά τη μυρωδιά της βενζίνης και τον ήχο της εξάτμισης. Στη συνέχεια βάζει μπροστά τον κινητήρα και επιταχύνει, με το κοντινό πλάνο στους τροχούς να αποκαλύπτει πως το Yaris GR-4 θα είναι τελικά τετρακίνητο!

Επιπλέον, από τα πλάνα του ελαφρώς καμουφλαρισμένου πρωτότυπου, μπορούμε να διακρίνουμε το επιθετικό bodykit με τους νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, τα φουσκωμένα φτερά, τους τροχούς αγωνιστικού τύπου και τους λασπωτήρες. Χαρακτηριστικά που δείχνουν την επιρροή του αυτοκινήτου από αγωνιστικό WRC αλλά και τη σύνδεση του με το νέο αγωνιστικό Yaris performance.

Σε αντίθεση με την περιορισμένης παραγωγής έκδοση Yaris GRMN της προηγούμενης γενιάς, το GR-4 θα αποτελέσει ένα κανονικό μοντέλο παραγωγής που θα ενσωματωθεί στην γκάμα της Toyota. Οι πωλήσεις του νέου Hot Hatch, θα αρχίσουν στα μέσα του 2020.

 

One thought on “Ακούστε τον ήχο του τετρακίνητου Yaris GR-4

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.