Νέες πληροφορίες για το Toyota Yaris GR-4

Με την καθυστέρηση του ντεμπούτου του Yaris GR-4, έχουν διαρρεύσει νέες πληροφορίες για το super mini hot hatch της Toyota.

Η νέα ημερομηνία ανακοίνωσης του Yaris GR-4 είναι ένα μυστήριο. Το περιοδικό Motor Magazine προτείνει ότι η αποκάλυψη θα μπορούσε να συμβεί πριν από το τέλος του έτους. Εάν όχι, πιθανή ημερομηνία είναι αυτή του Tokyo Auto Salon τον Ιανουάριο.

Σε αντίθεση με την περιορισμένης παραγωγής έκδοση Yaris GRMN, το GR-4 θα αποτελέσει ένα κανονικό μοντέλο παραγωγής που θα ενσωματωθεί στην γκάμα της Toyota. Το περιοδικό Motor Magazine αναφέρει ότι η Toyota προτίθεται να παράγει περίπου 1.000 μονάδες το μήνα. Στην Ιαπωνία, η γρήγορη έκδοση του Yaris θα είναι διαθέσιμη προς πώληση στα μέσα του 2020 χωρίς να είναι σαφές όμως, πότε θα φθάσει το μοντέλο στην Ευρώπη.

Το κανονικό μοντέλο θα εφοδιάζεται με έναν τούρμπο τρικύλινδρο κινητήρα και κίνηση στους εμπρός τροχούς ενώ η έκδοση performance για το WRC R5 class και το All Japan Rally Championship, με έναν τετρακύλινδρο τούρμπο και τετρακίνηση.

One thought on “Νέες πληροφορίες για το Toyota Yaris GR-4

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.