Το facelift του Audi Q5 2021 δοκιμάζεται στα χιόνια

Το νεότερο Audi Q5 παρουσιάστηκε πέρυσι. Λιγότερο από ένα χρόνο αργότερα, η Audi προετοιμάζει ήδη το facelift του και έχουμε νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που δείχνουν για πρώτη φορά το crossover Suv να δοκιμάζεται στα χιόνια της Αρκτικής.

Το καμουφλάζ του νέου Q5, καλύπτει ελάχιστα σημεία στο αυτοκίνητο και μας δείχνει έμμεσα που θα είναι οι αλλαγές. Στο μπροστινό μέρος θα δανείζεται λίγο από το μεγαλύτερο αδερφό του Q7. Το 2021 Q5 θα διαθέτει την νέου τύπου μάσκα της Audi και ανανεωμένα φώτα Led. Ανανεωμένα θα είναι επίσης και τα πίσω φώτα αλλά και ο πίσω προφυλακτήρας, με την ελπίδα ότι θα καταργηθούν οι ψεύτικες εξατμίσεις.

Στο εσωτερικό, η οθόνη αφής θα μπορούσε να αυξηθεί στις 10,1 ίντσες με ένα ενημερωμένο σύστημα Infotainment  (MMI) της Audi. Άλλες αλλαγές δεν αναμένονται, αλλά θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποιες ενημερώσεις για τα χρώματα και τα διακοσμητικά του εσωτερικού.

Δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση για τυχόν αλλαγές στους κινητήρες, με την πιθανότητα όμως να προσφερθεί μια υβριδική plug-in έκδοση μεγαλύτερης εμβέλεια.