Η Nissan χρησιμοποίησε ένα GT-R “κάμερα” για να βιντεοσκοπήσει το νέο GT-R Nismo 2020

Δεν αποτελεί καμία έκπληξη πώς το νέο 2020 GT-R Nismo της Nissan είναι η ταχύτερη έκδοση με διαφορά. Το πακέτο Nismo διαθέτει έναν πιο ισχυρό κινητήρα, περισσότερη αεροδυναμική και σημαντική μείωση βάρους σε σχέση με το πρότυπο GT-R. Ενώ ναι, αυτά κάνουν το GT-R Nismo απίστευτα γρήγορο, δημιούργησαν στην Nissan λίγο “πονοκέφαλο”.

Όταν ήρθε η ώρα να φτιάξει το βίντεο του GT-R στην πίστα, η Nissan έπρεπε να βρει ένα όχημα αρκετά γρήγορα για να το ακολουθήσει. Ο οδηγός του αυτοκινήτου κινηματογράφησης που προσλήφθηκε ήταν ο Mauro Calo. Ένας πολύ έμπειρος οδηγός που έχει δουλέψει σε μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές και στην αυτοκινητοβιομηχανία και είδε το υπάρχον GT-R ως έναν τέλειο υποψήφιο.

Το αρχικό αυτοκίνητο “κάμερα” ήταν βασισμένο σε ένα υψηλής απόδοσης SUV. Το GT-R όμως έχει προφανώς χαμηλότερο κέντρο βάρους και πολλά ακόμα πλεονεκτήματα. “Έχει την απόδοση ενός supercar, με εξαιρετικό χειρισμό και σταθερότητα σε όλους τους τροχούς. Είναι φημισμένα αξιόπιστο και ασφαλές και έχει χώρο (4 θέσεις) ώστε να καθίσει όλη ομάδα που πρέπει να χειριστεί το σύστημα της κάμερας. Δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοι”, δήλωσε ο Calo.

Με προσεκτικά σχεδιασμένα πλάνα, το trailer του GT-R Nismo 2020 ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Η φύση της πίστας Lausitzring όπου βιντεοσκοπήθηκε αποδείχθηκε πλεονεκτική με τις πολύ δυναμικές γωνίες του νέου supercar.

Ποιο όχημα θα επιλέγατε για τη δουλειά; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.