Κατέκτησε το Red Dot Award το νέο Honda HR-V

Το νέο compact SUV HR-V e:HEV της Honda, η tourer μοτοσυκλέτα NT1100, το ‘adventure’ scooter ADV350 και η γεννήτρια EU32i απέσπασαν το καθένα από ένα Red Dot Award: ‘Product Design 2022’ – σηματοδοτώντας την πρώτη φορά που η Honda κερδίζει το βραβείο σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες, ‘Μοτοσυκλέτες’, ‘Αυτοκίνητα’ και ‘Προϊόντα Ισχύος’. Αυτή η πολυπόθητη διάκριση απονέμεται μόνο σε προϊόντα που υπερέχουν στη σχεδιαστική ποιότητα και την καινοτομία.

Το σύγχρονο στυλ του HR-V αποπνέει τη διακριτική, καλαίσθητη σχεδιαστική κατεύθυνση των υπόλοιπων, πρόσφατων μοντέλων Honda, που έχει αναγνωριστεί σε διεθνείς διαγωνισμούς τα τελευταία χρόνια. Στο διαγωνισμό Red Dot 2021, το Jazz e:HEV, το Jazz Crosstar e:HEV και το Forza 750 maxi-scooter αναδείχτηκαν νικητές στην κατηγορία Προϊοντικού Σχεδιασμού (Product Design), ενώ το Honda e εξασφάλισε το βραβείο Best of the Best την περυσινή χρονιά.

Το Red Dot Winner Label έχει καθιερωθεί διεθνώς ως ένα από τα πιο περιζήτητα σήματα ποιότητας για την προϊοντική σχεδίαση. Τα ετήσια βραβεία απονέμονται από μία κριτική επιτροπή την οποία απαρτίζουν 50 ειδικοί από όλο τον κόσμο. Τα μέλη της επιτροπής δοκιμάζουν, αξιολογούν και μελετούν κάθε συμμετοχή, με τα κριτήρια αξιολόγησης να αναθεωρούνται και να αναπροσαρμόζονται κάθε χρόνο όπως επιτάσσουν οι τελευταίες τεχνικές, κοινωνικές, οικονομικές και οικολογικές εξελίξεις.