Πωλείται το Opel Astra που έκανε γύρους στο Top Gear

Θυμάστε τις παλιές καλές σεζόν του top gear με τους Hammond, Clarkson και May; Τότε που στην εκπομπή υπήρχε, πέρα από όλες τις καταπληκτικές δοκιμασίες,και αυτή η κλασική διαδικασία της συνέντευξης ενός διάσημου που μετά έκανε έναν γύρο στην πίστα του top gear και κρατούσαν τους χρόνους;
Πωλείται λοιπόν, το αυτοκίνητο που είχε χρησιμοποιηθεί κατά τις σεζόν 2013-2015.Πρόκειται για ένα ιστορικό αυτοκίνητο αφού, είναι μάλλον ότι έχει απομείνει από το παλιό top gear..ένα κημίλιο θα μπορούσαμε να πούμε.

Το συγκεκριμένο, είναι ένα Astra Tech line με κινητήρα 1.6 λίτρων και μηχανικό κιβώτιο πέντε ταχυτήτων. Διαθέτει ζάντες 17 ιντσών με ελαστικά Goodyear EfficientGrip και Roll Cage στο εσωτερικό για τις απαραίτητες προϋποθέσεις ασφαλείας. Κάτω από την ιδιοκτησία της General Motors / Vauxhall Motors, το αυτοκίνητο δανείστηκε στην εταιρεία παραγωγής για να χρησιμοποιηθεί στο “Top Gear” και ο μόνος ιδιώτης ιδιοκτήτης είναι ο σημερινός πωλητής, ο οποίος είχε το αυτοκίνητο για περίπου ένα χρόνο.

Να σημειωθεί ότι, το οδήγησαν πάνω από 22 διασημότητες, μεταξύ άλλων οι Will Smith, Margot Robbie, Hugh Jackman, Aaron Paul, Olly Murs κ.α. Το καλύτερο χρόνο κατέχει ο Murs, που έκανε τον γύρο σε 1:44.6.

Μπορείτε να το βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο, με την τιμή της δημοπρασίας αυτήν τη στιγμή να είναι στις 800 λίρες.
https://collectingcars.com/for-sale/2013-vauxhall-astra-top-gears-reasonably-priced-car/