Έτσι θα είναι το νέο Audi A3 Sedan

Η Audi είχε μεγάλα σχέδια για την παρουσίαση του νέου A3 Sportback στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Με την 90η έκθεση να ακυρώνεται λόγω κορονοϊού η Audi ανακοίνωσε το νέο της HatchBack μέσα από ένα livsteream. Αυτό ήταν πριν από λίγες μέρες, και ήδη έχουμε ψηφιακά πρωτότυπα  της sedan έκδοσης, που θα κάνει το ντεμπούτο της, μέσα στους επόμενους μήνες.

Δείτε εδώ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την τέταρτη γενιά Audi A3 2020

Ενώ δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να φανταστούμε το νέο Α3 σε sedan έκδοση, το συγκεκριμένο ψηφιακό πρωτότυπο έχει τα σωστά χαρακτηριστικά και μας προϊδεάζει για το αληθινό αυτοκίνητο.

Το νέο Audi A3 κυκλοφορεί στην Ευρώπη με τρεις εκδόσεις κινητήρων – έναν 1.5 TFSI με 150 PS και έναν 2.0 TDI που αποδίδει 116 PS  ή 150 PS. Όλοι οι κινητήρες εντυπωσιάζουν με την ισχυρή ροπή και τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά λειτουργίας τους. Οι κινητήρες στην έναρξη της παραγωγής θα συνδυαστούν με εμπρός κίνηση. Η ισχύς θα μεταδοθεί με χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων ή το S tronic επτά σχέσεων, ο μοχλός επιλογής του οποίου έχει τώρα πιο compact σχήμα ενώ οι αλλαγές είναι ακόμα πιο γρήγορες. Ο οδηγός μπορεί να σπρώξει μπρος ή πίσω το μοχλό για να ελέγξει τις βασικές λειτουργίες του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων. Λίγο μετά το λανσάρισμα, η Audi θα παρουσιάσει και άλλες εκδόσεις κινητήρων, συμπεριλαμβανομένων των εξηλεκτρισμένων συστημάτων κίνησης και των εκδόσεων quattro.

Η Audi δεν είπε πότε θα παρουσιάσει το A3 Sedan, αλλά είναι πιθανό να το κάνει αργότερα φέτος, μέσα από live stream στο διαδίκτυο.