Πόσο κοστίζει το νέο Toyota Yaris στην Ελλάδα;

H νέα γενιά Yaris είναι ένα αυτοκίνητο που ανταπεξέρχεται στις προκλήσεις της ζωής στην πόλη, ενώ παράλληλα προσφέρει απόλαυση στον ανοιχτό δρόμο.

Έχει σχεδιαστεί για να κινείται ευέλικτα στην κυκλοφοριακή συμφόρηση ακόμα και σε στενούς αστικούς δρόμους, όπως υποδηλώνουν οι συμπαγείς διαστάσεις του και ο κορυφαίος κύκλος στροφής. Ταυτόχρονα, προσφέρει ένα ευρύχωρο, άνετο και υψηλής ποιότητας εσωτερικό με εξοπλισμό, που καλύπτει όλες τις προτεραιότητες και ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών για συνδεσιμότητα και συνεχή πρόσβαση σε πληροφορίες.

Το ΄κλειδί’ για την ικανοποίηση των φιλοδοξιών της Toyota για το νέο Yaris είναι η πρώτη εφαρμογή της φιλοσοφίας Toyota New Global Architecture – TNGA – σε μικρό αυτοκίνητο, με την αρθρωτή πλατφόρμα GA-B, πάνω στην οποία πρόκειται να ‘χτιστεί’ μία σειρά νέων μοντέλων. Η πλατφόρμα GA-B είναι πρωταρχικός παράγοντας για τις δυναμικές επιδόσεις του Yaris, προσφέροντας χαμηλό κέντρο βάρους και πολύ μεγαλύτερη αντοχή αμαξώματος.  Επίσης, έχει επιτρέψει στους σχεδιαστές να δημιουργήσουν ένα πιο ξεχωριστό  αυτοκίνητο με δυναμική εμφάνιση, αλλά και με ελκυστική και απόλυτα δική του ταυτότητα.

Το νέο μοντέλο επωφελείται από την εξελιγμένη τέταρτη γενιά της υβριδικής τεχνολογίας Toyota, που προσφέρει ασύγκριτη κατανάλωση, χαμηλότερους ρύπους και αναβαθμισμένη λειτουργία στο πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης με υψηλότερες ταχύτητες και μεγαλύτερη αυτονομία.

Στην ουσία, στην πόλη, το νέο Yaris μπορεί να λειτουργεί με μηδενικές εκπομπές ρύπων, όπως ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, αλλά χωρίς το άγχος της επαναφόρτισης.

Στη χώρα μας το νέο Yaris διατίθεται με τον 1.0 λ. κινητήρα βενζίνης με 75 ίππους, με τον 1.5 λ. κινητήρα βενζίνης  121 ίππων (με μηχανικό 6άρι κιβώτιο ή αυτόματο, e-CVT), με το υβριδικό σύνολο των 116 ίππων αλλά και στη σκληροπυρηνική έκδοση GR.

Το κόστος στην Ελληνική αγορά ανά κινητήρα είναι:

Yaris 1.0 75 hp μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων: από 14.870 ευρώ
Yaris 1.5 121 hp μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων:
από 16.220 ευρώ
Yaris 1.5 121 hp αυτόματο e-CVT κιβώτιο: από 17.470 ευρώ
Yaris 1.5 Hybrid 116 hp αυτόματο e-CVT κιβώτιο: από 18.920 ευρώ
GR Yaris 1.6 261 hp μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και τετρακίνηση: €42.670.

Μπορείτε να διαμορφώσετε το δικό σας Yaris στον ιστότοπο της Toyota