Τα είπαμε όλα με τον Βασίλη Σαρημπαλίδη!

Στο πρώτο επεισόδιο “Τα είπαμε όλα” που γυρίστηκε τον περασμένο Ιούνιο, ο Τρύφωνας Αλεξόπουλος πήγε βόλτα με τον Βασίλη Σαρημπαλίδη. Ο Βασίλης, που είναι επικεφαλής της ενότητας Auto-Moto του Zougla.gr., είναι ένας από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Το κανάλι του στο YouTube, μετράει περισσότερους από 60 χιλιάδες συνδρομητές και αρκετά από τα βίντεο που δημιουργεί γίνονται viral και παίρνουν θέση στις “τάσεις” της πλατφόρμας. Ακόμα, κάθε εβδομάδα, η στήλη του “τα νέα της πιάτσας” μας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της αυτοκίνησης.

Στην συνέντευξη-βόλτα, ο Βασίλης συζήτησε πολλά θέματα με τον Τρύφωνα και του αποκάλυψε πράγματα για τη ζωή του, τον χαρακτήρα του, την αγάπη του για το αυτοκίνητο και το όνειρο του να γίνει δημοσιογράφος αυτοκινήτου, κάτι που όπως είπε ήταν και το χόμπι του.

Επίσης συζήτησαν για το ίντερνετ και την τεχνολογία στην ζωή μας, την οδική ασφάλεια και τα χιλιάδες δυστυχήματα που μας συγκλονίζουν, την εξέλιξη με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και πολλά ακόμα θέματα που αφορούν όλους μας!

Τέλος μας παρουσίασε το καλοκαιρινό του Project, Jet Tour, που υλοποίησε με μία πολύ δυνατή ομάδα και μπορείτε να το βρείτε εδώ.